www.molenmes.be

html versie

Molenmes Robert Herder Solingen

MOLENMES

Welkom op de site van het verkoopkantoor van de molenmessen, officieel agent van de firma Robert Herder van 1939 tot 2010.

Tijdens deze periode groeide het assortiment in België, Frankrijk en Luxemburg uit van het klassieke roestende aardappelmesje tot een assortiment van meer dan 50 verschillende soorten messen.

Alle lof aan Frans Verstraete en Marc die samen meer dan een halve eeuw de kleuren van de firma Robert Herder uit Solingen hebben verdedigd.

 
Robert Herder Solingen - fabricatie van de echte molenmessen, les vrais couteaux "moulin". Slijpen van Molenmessen gebeurt met de hand in Solingen. De echte molenmessen worden enkel gemaakt door Robert Herder in Solingen. Couteau Moulin Molenmes uit Solingen, het scherpe mes van Robert Herder. Molenmes couteau moulin van Robert Herder Solingen

COUTEAU MOULIN

Bonjour à la clientèle des foires internationales en France.

Pour obtenir le petit couteau bleu, les couteaux de table ou autres couteaux,

contactez nous par mail info@schaarp.be


     Test van een scherp mes... je moet haar hebben uiteraard! Couteaux Moulin de Solingen, stand sur les foires en France à Dijon et Châlons-en-Champagne. Couteau Moulin vendu par Schaarp aux foires internationales de France. 

U kan het verkoopkantoor bereiken op e-mail adres / Contactez le bureau de vente des couteaux Moulin à Wilsele

info@molenmes.be


Vragen aan de fabriek in Solingen direct kan u mailen naar

info@windmuehlenmesser.de


de officiële website van de firma Robert Herder in Solingen

www.windmuehlenmesser.de