Tuingereedschap van V.E.L.

kwaliteit heb je in de hand!
Zandschoppen van V.E.L. zijn ambachtelijk ingesteeld
Gereedschap met vakkennis gemaakt vind je bij V.E.L.

Meer dan 100 jaar is het merk met de posthoorn, VEL, een begrip bij de kenners. De keuze van de juiste materialen en het instelen gebeurt ambachtelijk door ervaren werknemers. Daardoor is onze kwaliteit uniek. Stielmannen en partikulieren die met een goede schop willen werken voelen onmiddellijk het verschil .

SNEEUWSCHOP
(= sneeuwschup) worden als sneeuwruimer of sneeuwschuiver gebruikt. Dat gaat vlot en je kan daardoor meer oppervlakte schoon maken dan met een gewone schop.
Laat je niet verrassen door plotse sneeuwval! Zorg voor voldoende voorraad op diverse plaatsen (thuis, garage, buitenverblijf ...). Momenteel zijn de sneeuwschuppen in rode kleur verkrijgbaar. Basisprijs per stuk: 23.50 euro btw 21% inbegrepen. Bent u van Leuven en heeft u grotere hoeveelheden nodig, dan kan u deze afhalen na afspraak op info apestaart schaarp punt be. Voor hoeveelheden vanaf >20, >50 en >250 stuks worden hoeveelheidskortingen voorzien. De sneeuwschoppen worden standaard niet-ingesteeld verkocht tenzij anders overeen gekomen. Er wordt voor afhaling voorafbetaling gevraagd of overschrijving via smartphone, vb. kbc mobile.

ZANDSCHOPPEN van VEL zijn leverbaar in de nrs 00, 0 en 1. Ze worden standaard geleverd met een mooi gebogen, geverniste steel van extra kwaliteit. De meeste artikels van V.E.L. worden geproduceerd in het Rurgebied, dat boven Keulen is gelegen. De bergen en de rivier hebben eeuwen dienst gedaan als drijfkracht voor de machines. Vakkennis is nog altijd de grote troef geweest en de kwaliteit is daarom ook een logische gevolg. Deze degelijke VEL zandschuppen kan u in de beste tuinzaken vinden.

BAMBOO Bladrijven met zeer goede steel (ingesteeld)

Zeer licht van gewicht, zeer handig en zeer stevig. Momenteel zijn de maten 61 en 71 cm beschikbaar. Ze worden inclusief een zeer goede steel geleverd.