Tuingereedschap van V.E.L.

kwaliteit heb je in de hand!
Zandschoppen van V.E.L. zijn ambachtelijk ingesteeld
Gereedschap met vakkennis gemaakt vind je bij V.E.L.

Meer dan 100 jaar is het merk met de posthoorn, VEL, een begrip bij de kenners. Dat de zandschup geregeld wordt gecopiëerd is een teken dat het product succesvol is. De keuze van de juiste materialen en het instelen gebeurt ambachtelijk door een ervaren werknemer.
Daardoor is onze kwaliteit uniek. Stielmannen en partikulieren die met een goede schop willen werken voelen onmiddellijk het verschil .

De meeste artikels van V.E.L. worden geproduceerd in het Rurgebied dat boven Keulen is gelegen. De bergen en de rivier hebben eeuwen dienst gedaan als drijfkracht voor de machines. Vakkennis is nog altijd de grote troef geweest en de kwaliteit is daarom ook een logische gevolg.

V.E.L. werkte met een verdelersnet over België, maar door de gekende problemen op de baan waardoor eigen

transport zo goed als onmogelijk is geworden, concentreert V.E.L. zich vooral haar activiteiten rond het centrum van het land. Dat maakt ons meer flexibel en verhogen we de tevredenheidsratio van onze klanten.

Momenteel zijn de nrs 00, 0 en 1 leverbaar met mooi gebogen, geverniste steel van extra kwaliteit.SNEEUWSCHOPPEN
(= sneeuwschup)
Laat je niet verrassen door plotse sneeuwval! Zorg voor voldoende voorraad op diverse plaatsen (thuis, garage, buitenverblijf ...). Momenteel zijn de sneeuwschuppen in rode kleur verkrijgbaar, geleverd met kunststof D-handvat inclusief de vijsjes.

BAMBOO Bladrijven met zeer goede steel (ingesteeld)

Zeer licht van gewicht, zeer handig en zeer stevig. Momenteel zijn de maten 61 en 71 cm beschikbaar. Ze worden inclusief een zeer goede steel geleverd. De nieuwe serie is leverbaar in een nog betere uitvoering dan voorheen.