Tuingereedschap van V.E.L.

kwaliteit heb je in de hand!
Zandschoppen van V.E.L. zijn ambachtelijk ingesteeld
Sneeuwschoppen van VEL zijn uit stock leverbaar
Gereedschap met vakkennis gemaakt vind je bij V.E.L.

Zand- en sneeuwschoppen met traditie. Meer dan 100 jaar is het merk met de posthoorn, VEL, een begrip bij de kenners. De keuze van de juiste materialen en het instelen gebeurt ambachtelijk door ervaren werknemers. Daardoor is onze kwaliteit uniek. Stielmannen en partikulieren die met een goede schop willen werken voelen onmiddellijk het verschil .
Voor de winterperiode: sneeuwschop uit kunststof met een houten steel en D-handvat

SNEEUWSCHOP
(= sneeuwschup) worden als sneeuwruimer of sneeuwschuiver gebruikt. Dat gaat vlot en je kan daardoor meer oppervlakte schoon maken dan met een gewone schop.
Laat je niet verrassen door plotse sneeuwval! Zorg voor voldoende voorraad op diverse plaatsen (thuis, garage, buitenverblijf ...). Momenteel zijn de sneeuwschuppen in rode kleur verkrijgbaar. Basisprijs per stuk: 21.50 euro btw 21% inbegrepen. Bent u van Leuven en heeft u grotere hoeveelheden nodig, dan kan u deze afhalen na afspraak op info apestaart schaarp punt be. Voor hoeveelheden vanaf >20, >50 en >250 stuks worden hoeveelheidskortingen voorzien. De sneeuwschoppen worden standaard niet-ingesteeld verkocht tenzij anders overeen gekomen. Er wordt voor afhaling voorafbetaling gevraagd of overschrijving via smartphone, vb. kbc mobile.
Meer informatie vind je op website
http://www.schaarp.be/sneeuwschoppen

ZANDSCHOPPEN van VEL zijn leverbaar in de nrs 00, 0 en 1. Ze worden standaard geleverd met een mooi gebogen, geverniste steel van extra kwaliteit. De meeste artikels van V.E.L. worden geproduceerd in het Rurgebied, dat boven Keulen is gelegen. De bergen en de rivier hebben eeuwen dienst gedaan als drijfkracht voor de machines. Vakkennis is nog altijd de grote troef geweest en de kwaliteit is daarom ook een logische gevolg. Deze degelijke VEL zandschuppen kan u in de beste tuinzaken vinden.

BAMBOO Bladrijven met zeer goede steel (ingesteeld)
Bamboo bladrijven van 60 en 70 cm verkrijgbaar bij vew.be

Zeer licht van gewicht, zeer handig en zeer stevig. Momenteel zijn er 2 grote maten beschikbaar: groot en zeer groot. Ze worden standaard zonder steel geleverd. Zo gebruikt u een steel naar eigen keuze. Instelen gaat vlot en met een gewoon schroefje van 3.5x25. Als optie kan je ze bekomen met een exclusieve goede steel, gemonteerd geleverd. Ideaal voor grote tuinen, parken. Zeer licht hanteerbaar. Zowel geschikt voor vallende bladeren als licht snoeiafval in het voorjaar.